Projektek

Online magazin szerkesztőségi rendszer – hetven9.hu 

Szó-Képző tréning – közönség előtti beszéd

Szót a civileknek! – civil szervezetek hatékony kommunikációja

 

_

 

 

Online magazin szerkesztőségi rendszer – hetven9.hu

A cégünk tervezte és közreműködésünkkel kiadott hetven9.hu – Baja első közösségi magazinja napjainkra Baja város legolvasottabb online médiuma lett, naponta frissülő tartalommal. A komplex szerkesztőségi rendszer, amely a magazint működteti, bárhol megállja a helyét, legyen az vállalat, civil szervezet vagy önkormányzat által kiadott online újság működtető háttere. A rendszer fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk a mobil platformon történő megjelenítésre, hiszen a látogatók több, mint fele már mobil eszközön olvas.

 

Online újság kiadásával költséghatékonyan érheti el célközönségét. Üzenetét úgy juttathatja célba, hogy közben – a hirdetések révén – még bevételre is szert tehet.

 

A felület természetesen hirdetések megjelentetésére is alkalmas. A hetven9.hu esetében a hirdetések kiszolgálását a Google DFP adservere biztosítja. A hirdetési helyek értékesítését is cégünk látja el.   

A működtető rendszer tervezése azonban csak egy része egy online médium üzemeltetésének. A cikkek tervezésétől és időzítésétől kezdve a tartalom ellenőrzéséig számos olyan lépés van, amit nem lehet kihagyni egy sikeres online újság kiadásánál. A rendszer teljes mértékben ügyfeleink igényére szabható. Amennyiben ezt a kommunikációs termékünket választja, biztos lehet benne, hogy egy működő, a valóságban folyamatosan tesztelt, és folyamatosan fejlesztett kommunikációs eszközt vethet be céljai elérése érdekében.  

_

 

 

Szó-Képző Tréning – közönség előtti beszéd 

Egy nagy tömeg előtt áll, a pulpituson papír, mikrofon az állványon, mindenki figyel, Ön jól beszél, lelkes tapsvihar. Aztán újabb mikrofonok, záporoznak az újságírói kérdések, némelyik kínos, de állja a sarat. És mindez egy csepp frusztráció nélkül.


Ugye milyen ideális kép?


A Szó-képző tréning mindezt a nyugalmat meg tudja adni – a biztos elméleti tudás, és gyakorlati ismeretek segítségével. Nálunk nyugodtan gyakorolhat, hogy az éles helyzetek már ne okozzanak problémát!


A Szó-Képző tartalma:

Beszéljek hatásosan nyilvánosság előtt! – Retorika közszereplőknek 

Segítség! Interjúra megyek! – Médiatréning

Consulting csomag – Rendszeres tanácsadás havi két alkalommal, igény szerint

 

BESZÉLJEN HATÁSOSAN NYILVÁNOSSÁG ELŐTT!

Retorika közszereplőknek

                  Hogyan építsek fel egy beszédet?

Mire figyeljek, hogy a beszédem követhető legyen?

Hogyan küzdjem le a lámpalázat?

Mit kezdjek a közönség reakcióival?

Ha ezek a kérdések foglalkoztatják egy-egy szereplés előtt, akkor ne habozzon! Jöjjön el szemináriumunkra, és ezt követően nem lesznek kétségei, ha nyilvánosan kell megszólalnia!

Egy alkalom két részből tevődik össze. Elsőként a gyakorlatorientált elméletet vesszük át, azaz választ adunk a fenti kérdésekre. Eközben a résztvevők a saját tapasztalatait, és észrevételeit is kielemezzük, választ adunk a további kérdéseikre. A program második részében lehetőség van a megbeszéltek gyakorlati alkalmazásának kipróbálására, retorikai gyakorlatok segítségével.

Extra: súgógép használata

A résztvevők maximális létszáma 10 fő. A szemináriumot követően a gyakorlaton mindenki egyénileg vesz részt, előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is! Amennyiben Ön nem kíván a rögzített időponthoz alkalmazkodni, de szeretne a programon részt venni kérjük, jelezze!

 

SEGÍTSÉG! INTERJÚRA MEGYEK!

Médiatréning

                  Hogyan tartsak jó sajtótájékoztatót?

Mit tegyek, ha híradós anyaghoz szólaltatnak meg?

Hogyan éljek túl egy élő interjút?

Milyen trükköket tartogatnak az újságírók?

Ha ezek a kérdések foglalkoztatják egy-egy szereplés előtt, akkor ne habozzon! Jöjjön el szemináriumunkra, és ezt követően nem lesznek kétségei, ha nyilvánosan kell megszólalnia!

Egy alkalom két részből tevődik össze. Elsőként a gyakorlatorientált elméletet vesszük át, azaz választ adunk a fenti kérdésekre. Eközben a résztvevők saját tapasztalatait, és észrevételeit is kielemezzük, választ adunk a további kérdésekre. A program második részében lehetőség van a megbeszéltek gyakorlati alkalmazásának kipróbálására. Televíziós interjú a gyakorlatban, kamera előtt, és rövid rádiós interjú a gyakorlatban.

A résztvevők maximális létszáma 10 fő. A szemináriumot követően a gyakorlaton mindenki egyénileg vesz részt, előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is! Amennyiben Ön nem kíván a rögzített időponthoz alkalmazkodni, de szeretne a programon részt venni kérem, jelezze!

 

CONSULTING csomag

Rendszeres tanácsadás – havi két alkalommal, igény szerint

A CONSULTING csomagban a teljes Szó-Képző tréninget átvesszük Önnel, valamint rendszeres, a közönség előtti szerepléseit támogató konzultációval segítjük Önt.
_

 

 

Szót a civileknek! – civil szervezetek hatékony kommunikációja

Csak egy, mindenki által ismert példát mondok arra, hogy a civil szervezetek profi kommunikációval nagy támogatáshoz, és még nagyobb ismertséghez juthatnak: Ice Cube Challenge, azaz a Jeges Vödör Kihívás. Az őrületet, amely végigsöpört a világon, egy USA-beli civil szervezet indította. Arra azonban valószínűleg ők sem számítottak, hogy ilyen eredményesen. Milyen egyszerűnek tűnik az egész, pedig nagyon jelentős munka van mögötte. Legyen az Ön szervezetének is hatékonyabb kommunikációja!

A civil szervezetek számára remek lehetőség a pályázatokon való részvétel. Egy pályázat esetén mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy többet jelent, mint a pályázott projekt megvalósítása, lehetőséget ad a szervezetnek arra, hogy professzionálisabb és erőteljesebb kommunikációt folytathasson. A pályázati kommunikáció nem egy kötelező, és nyűgös mellékszál, hanem óriási lehetőség arra, hogy megismerjék a szervezetet, és az általa képviselt ügyet.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik civil szervezetek kommunikációjában, számos szervezet projektkommunikációját segítettünk a kötelező elemek megvalósításán túl is. Európai Uniós és Norvég Civil Alap pályázatokban is részt vettünk. A projektek kommunikációjának vezetéséhez 10 év szakmai tapasztalat, felsőfokú kommunikációs végzettség, és projektkommunikációban való jártasság is adott.