Üdv Neked ezen a nem nyilvánvaló oldalon!
Örülünk, hogy rátaláltál, és most, hogy itt vagy eláruljuk Neked cégünk nevének történetét.
Szóval, így lettünk Coconut Pr:
A 2014. évre, sok sok kommunikációval eltöltött év után, úgy döntöttünk, hogy az addigi tevékenységünkből kiemeljük az online kommunikációt és erre külön céget hozunk létre.
Felmerült azonban a névválasztás kérdése. Olyan nevet szerettünk volna, ami kifejez minket, amivel azonosulni tudunk. A végére már olyan ötleteink jöttek, amit mélyen eltemettünk a cég tudatalattijába… 🙂
Néhány ötleteléssel eltöltött fárasztó nap után, egy délután, szétfolyva az irodabútorokon már csak egy dologra tudtunk gondolni: egy kávéra. A kávézóban a pincér kérdésére, úgy döntöttünk, ma valami különlegeset iszunk, így a mindennapi kávénkba kókusztejet kértünk… ami így nagyon finom és különleges lett.
Napi koffein adagunkat szürcsölve, azon gondolkoztunk, hogy milyen finommá és érdekessé tette a kókusztej a fekete frissítőt. Ügyfeleink – elmondásuk szerint – addig is azért szeretettek velünk dolgozni, mert mindig kitaláltunk valamit, ami eltér a szokványostól, ami különlegességet ad. Pont mint a kókusztej a kávéban.
És ha már így esett, szinte adta magát az ötlet, hogy legyünk Coconut.
Szeretjük a nevünk, mi vagyunk, hiszen mindig tudunk valami újat, valami mást, valami különlegeset hozzáadni a mindennapi dolgokhoz.  🙂
Menü