ÜZEMELTETŐ


Coconut Pr
6771 Szeged, Sarkantyú u. 67. 
cégjegyzékszám: 06-06-016603
adószám: 25013913-1-06
ügyvezető: Sződy Ágnes

Tárhely: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

A Coconut Pr Bt. (6771 Szeged, Sarkantyú u. 67. adószám: 25013913-1-06 ügyvezető: Sződy Ágnes) (továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett weboldal használatának feltétele, hogy a Felhasználó az adatkezelési szabályzatot elfogadja. Jelen szabályzatban Felhasználó alatt a Ptk. szerinti Fogyasztót is érteni kell. A személyes adatok kezelésére Magyarország és az Európai Unió jogszabályai az irányadók, különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: „Infotv.”), valamint az Európai Parlament és Tanács 1995. október 24-i 95/46/EK Irányelve „a személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról”.

Üzemeltető személyes adatot nem kezel. 

A Felhasználó a személyes adatai védelméhez való jog sérelme esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) fordulhat, valamint bíróság előtt is érvényesítheti igényét.

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

I. COOKIE-K HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA

Ez a szabályzat a coconutpr.hu üzemeltetője Coconut Pr Bt. (6771 Szeged, Sarkantyú u. 67.) által, illetve harmadik fél által az oldalon felhasznált Cookie-k használatának feltételeit tartalmazza. Az oldal használója a weblap használatával kijelenti, hogy az Adatkezelési Szabályzat és a COOKIE Szabályzat rendelkezéseit megismerte, megértette és elfogadja.

II. A COOKIE MEGHATÁROZÁSA

A cookie egy kisméretű fájl, mely csak betűket és számokat tartalmaz, és ami egy felhasználó számítógépén, mobiltelefonján vagy egyéb, Internetes hozzáférést biztosító eszközén tárolható. A cookie egy információcsomag, amelyet az adott webszerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A sütik „passzívak”, azaz nem tartalmaznak futtatható állományokat, vírusokat, illetve kémprogramokat (spyware), valamint nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz.

III. A COOKIE-K HASZNÁLATA

Ezek a fájlok lehetővé teszik a felhasználó Internetezésre használt eszközének felismerését, és ezáltal releváns, a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik a felhasználó számára egyszerűbb böngészést biztosítanak, és elősegítik, hogy a weblap a felhasználó számára minél kényelmesebb szolgáltatásokat nyújtson. Ezek közé tartoznak az online adatbiztonsággal kapcsolatos igények vagy a releváns reklámok. Ugyanakkor bizonyos – anonim – statisztikák elkészítéséhez is használhatóak, melyek értékes információkkal szolgálnak az Üzemeltetőnek a felhasználók oldalhasználati szokásaival kapcsolatosan. A kapott statisztikai eredményeket felhasználva tudjuk az oldal szerkezetét és tartalmát az igényeknek megfelelően alakítani, mindezt a felhasználók anonimitásának megőrzése mellett. A Cookie-k tárolási ideje: 12 hó.

IV. A COOKIE-K TÍPUSAI

Üzemeltető kétféle sütit használ: időszakosat valamint állandót. Előbbiek olyan ideiglenes fájlok, melyek a bejelentkezett időszak végéig vagy az alkalmazás (böngésző) bezárásáig maradnak a felhasználó eszközén. Az állandó cookie-k pedig a paraméterükben meghatározott ideig (vagy manuális törlésükig) vannak jelen a felhasználó eszközén.

V. A COOKIE HASZNÁLAT CÉLJA

Egy látogatás során a weboldal a következő célból helyezhet el cookie-kat a felhasználó Internetezésre használt eszközén:

– Megfelelő termékek ajánlása

– Böngészés-elemzés

– Weboldal teljesítménymérés

– Feliratkozási szokások mérése

– Geotargeting

– Releváns reklámszolgáltatások megjelenítése

VI. A COOKIE-K TARTALMA

A legtöbb süti hatékony működéséhez semmilyen személyes jellegű adat nem szükséges. Ennek megfelelően az esetek döntő többségében a cookie nem azonosítja az adott felhasználót. A cookie-k használata során összegyűjtött személyes adatok kizárólag olyan célból használhatók fel, hogy bizonyos funkciók használatát megkönnyítsék a felhasználó számára. Ezek az adatok olyan módon vannak tárolva, hogy azokhoz jogosulatlan személyek nem férhetnek hozzá.

VII. A COOKIE-K TÖRLÉSE

A weboldalak eléréséhez használt böngészőprogramok alapértelmezett esetben engedélyezik a sütik elhelyezését az eszközre. Ezek a beállítások azonban megváltoztathatók úgy, hogy a cookie-k automatikus kezelését a böngésző blokkolja, vagy minden esetben értesíti a felhasználót, ha az eszközre cookie-t küldtek. A sütik kezelésére vonatkozó információk a böngésző beállításai között találhatóak. Fontos tudni, hogy a cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.

Manapság már minden széles körben használt böngésző lehetőséget kínál a sütikezelés személyre szabására. Ezek a beállítások a böngészőben rendszerint az „Opciók” vagy „Beállítások” menün belül találhatók.

 

IX. HASZNOS LINKEK

http://www.youronlinechoices.com/hu/

Menü